DSC_8277

Shenet išvyka į ekologišką ūkį

Išlydėdami pavasarį ir pasitikdami vasarą Shenet nariai lankėsi Malsenos malūne ir ekologiškame galvijų ūkyje. UAB „Malsena plius“ generalinis direktorius Gintautas Migonis pats sutiko išvykos dalyvius, pavaišino Malsenos kepiniais ir kitais skanėstais bei pravedė pristatymą apie grūdus ir miltus. Kiti įmonės atstovai pravedė ekskursiją po Malseno malūną, o Shenet klubo moteris užėmė čiabata duonos kepimo pamoka. Moterys pačios minkė tešlą duonai iš išklausė visą jos kildinimo ir paruošimo kepimui procesą. Malsenos darbuotojai išsamiai supažindino su skirtingų miltų ypatybėmis bei kitais įmonės gaminiais.

Vėliau visi išvykos dalyviai vyko į ekologišką galvijų ūkį, kur laukė maloni staigmena – žinomo virtuvės meistro Liutauro Čepracko ruošiami patiekalai iš ūkyje užaugintos ekologiškos mėsos. Svečiai ragavo sveikuoliškus mėsainius, kiaulienos šonkauliukus keptus ant žarijų ir brandintos jautienos kepsnį.

Saulėtu oru, puikiomis nuotaikomis ir skaniais gardumynais Shenet pasitiko vasarą.

[Not a valid template]

Comments are closed.